Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Αφγανός «πρόσφυγας» που προσπάθησε να βιάσει την 18χρονη Ελληνίδα, είχε μπουκάρει επίσης σε σπίτι 62χχρονης και είχε επιδείξει τα γεννητικά του όργανα σε 56χρονη...!!!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει... Συνελήφθη προχθές, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 23χρονος Αλγερινός αιτών άσ...


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει... Συνελήφθη προχθές, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 23χρονος Αλγερινός αιτών άσυλο, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.




Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής... της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στις 17 Οκτωβρίου, όταν 18χρονη κατήγγειλε περιστατικό απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της, στην πόλη της Μυτιλήνης.

Μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στην υπόθεση, ο οποίος εντοπίστηκε προχθες, προσήχθη στην Αστυνομία και στη συνέχεια συνελήφθη.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης, ότι ο ίδιος, το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου, αποπειράθηκε να μπει σε σπίτι 62χρονης στη Μυτιλήνη με σκοπό την κλοπή, ενώ την ίδια μέρα στο κέντρο της Μυτιλήνης στην πλατεία Σαπφούς, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 56χρονη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και πήρε διήμερο προθεσμία για να απολογηθεί.