Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ και οργάνωνε «ροζ» πάρτι με 14χρονους φίλους του γιου της

Στη φυλακή οδηγήθηκε μία 47χρονη μητέρα που έκανε σεξ και έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 14χρονους συμμαθητές του γιού της. Η Αμαλί...


Στη φυλακή οδηγήθηκε μία 47χρονη μητέρα που έκανε σεξ και έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 14χρονους συμμαθητές του γιού της.




Η Αμαλία Ουτζ από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ συνελήφθη, μετά από ανώνυμες καταγγελίες ότι έκανε σεξ με δύο ανήλικους φίλους του γιου της, κατά τη διάρκεια πάρτι με μαριχουάνα και αλκοόλ, στο σπίτι της.

Όπως προέκυψε στη διάρκεια των ανακρίσεων η Ουτζ έκανε και στοματικό έρωτα σε έναν ακόμη ανήλικο.



Τη σύλληψη της 47χρονης επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της σχολικής επιτροπής του Όακ Παρκ, δρ Τόνι Νάιτ, με επιστολή του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KCAL.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ανάκριση, η Αμαλία Ουτζ συχνά διοργάνωνε όργια πάρτι σεξ με μαριχουάνα και αλκοόλ για τους 14χρονους, στην οικία της, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Γυμνάσιο του Όακ Παρκ, στην Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 47χρονη, τελικά, συνελήφθη και μπήκε στη φυλακή της Κομητείας Βεντούρα, με τις κατηγορίες της διάπραξης έκφυλων πράξεων με ένα παιδί και πεολειχία σε ανήλικο κάτω των 16 ετών.

Η Ουτζ, κατέβαλε εγγύηση 20.000 δολαρίων, αφέθηκε ελεύθερη για να παρουσιαστεί στο ξανά στο δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου.

Πηγή: newpost.gr