Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... Πενς: Συμφωνία με την Τουρκία, κατάπαυση του πυρός για 120 ώρες στη Βόρεια Συρία

ΚΑΙ ΤΟ 74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΡΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ...


ΚΑΙ ΤΟ 74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΡΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...






Για επίτευξη συμφωνίας με την Τουρκία μιλά ο Ντόναλντ Τραμπ. Ευχαριστεί τον Ερντογάν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Η συμφωνία περιλαμβάνει κατάπαυση του πυρός για 120 ώρες. Οι ΗΠΑ αναλαμβάνουν να απομακρύνουν τους Κούρδους αντάρτες του YPG.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν για κατάπαυση του πυρός στη Συρία.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η Τουρκία θα διακόψει τη στρατιωτική επιχείρηση για να επιτρέψει την αποχώρηση των δυνάμεων του YPG εντός 120 ωρών, σημείωσε ο ίδιος.

Ο αντιπρόεδρος υποστήριξε ότι υπάρχει επικοινωνία με τις συριακές δυνάμεις προκειμένου οι ΗΠΑ να διευκολύνουν την απόσυρσή τους από την περιοχή της ζώνης ασφαλείας των 30 χιλιομέτρων. Όπως ανέφερε, υπάρχει συμφωνία να μην υπάρξει στρατιωτική δράση στο Κομπάνι.