Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποινή 12 μηνών σε 53χρονο που συνελήφθη με ημίγυμνο 16χρονο... σε παράδρομο της εθνικής οδού!

Ομόφωνα ένοχος για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κρίθηκε ο 53χρονος που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτ...

Ποινή 12 μηνών σε 53χρονο που συνελήφθη με ημίγυμνο 16χρονο

Ομόφωνα ένοχος για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κρίθηκε ο 53χρονος που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε ημίγυμνος ένας 16χρονος.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή τον 53χρονο αφού προηγουμένως απέρριψε το αίτημα που υπέβαλλε κλαίγοντας ο κατηγορούμενος για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου.




«Δεν έχω κάνει κάτι, είμαι συντετριμμένος...» είπε στην απολογία του ο 53χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την κατηγορία είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού έναντι χρημάτων με τον ανήλικο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Ο άνδρας συνελήφθη σε παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης όταν εντοπίστηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή.

Στο δικαστήριο αναγνώστηκε η κατάθεση του 16χρονου καθώς απορρίφθηκε το αίτημα που υπέβαλε η υπεράσπιση να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών ώστε να κληθεί ο ανήλικος.

Ο 16χρονος ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς ότι ήταν αποδέκτης ερωτικών μηνυμάτων από τον 53χρονο.

«Δεν με ρώτησε πόσων ετών είμαι. Μου είπε να πάμε για καφέ. Θα μου έδινε χρήματα. Βρεθήκαμε στην εθνική οδό στο ύψος της Λένορμαν. Στο όχημα μπήκα με τη θέλησή μου, μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα, δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω μου. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν έρχονταν οι αστυνομικοί» ανέφερε ο 16χρονος. Ο 53χρονος απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε την ηλικία του αγοριού και ότι έκαναν παρέα μιλώντας για ποδόσφαιρο.

«Γνωριστήκαμε στο facebook, μιλούσαμε 3 μήνες. Δεν μου έλεγε την ηλικία του. Συζητούσαμε για ποδόσφαιρο. Εμφανισιακά φαινόταν μεγαλύτερος. Είχαμε συναντηθεί 2-3 φορές και μιλούσαμε για αθλητικά. Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 11 για μια βόλτα στην Κηφισιά. Πήγαμε προς την εθνική οδό για να κάνω την ανάγκη μου.

Δεν γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα, πιθανόν να ζεστάθηκε, δεν του το ζήτησα εγώ.

Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη, γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός Ρομά.» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος ενώ απέδωσε σε χιούμορ τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που αντάλλαξε με τον 16χρονο, όπου φαίνεται ότι γινόταν «παζάρι» μεταξύ 5 και 8 ευρώ.

«Στο facebook μιλάς με διάφορους και μπορείς να πεις διάφορα. Είναι αποσπάσματα από διαφορετικές μέρες και συνομιλίες. Μπορούν να παρερμηνευτούν. Κάνουμε και χιούμορ. Κατά καιρούς μου είχε ζητήσει χρήματα γιατί είχε ανάγκη.» ανέφερε. Στο πλευρό του κατηγορούμενου βρέθηκε η σύντροφος του η οποία καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης εξέφρασε τη στήριξή της λέγοντας πως συνδέεται με τον 53χρονο τα τελευταία 12 χρόνια χωρίς να πέσει στην αντίληψή της το παραμικρό.