Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ... «ΜΑVI VATAN» δηαλδή «Γαλάζια Πατρίδα» από του τουρκικό ναυτικό που ετοιμάζεται να χορτάσει τορπίλες και νεκροσακούλες...!!!

Οι τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν και να ετοιμάζουν το έδαφος για τον πόλεμο που έρχεται... Μετά τη «νομιμοποίηση» του επεκτατικού χάρτη τ...


Οι τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν και να ετοιμάζουν το έδαφος για τον πόλεμο που έρχεται... Μετά τη «νομιμοποίηση» του επεκτατικού χάρτη της «γαλάζιας πατρίδας» από τον Ερντογάν, πήρε σειρά το πολεμικό τους Ναυτικό.






Εχθές οι τούρκοι... κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες με ιδιαίτερο συμβολισμό...

Οι 2 φωτογραφίες είναι από το ελικοδρόμιο του Α/Γ SANCAKTAR (L-403) όπου οι σπουδαστές της Ναυτικής τους Ακαδημίας σχηματίζουν τις λέξεις MAVI VATAN (Γαλάζια Πατρίδα) και DHO (Deniz Harp Okulu) 1773 έτος ίδρυσης του τουρκικού (οθωμανικού) ναυτικού.

Οι διαθέσεις τους είναι ξεκάθαρες και δεν τις κρύβουν. Η μόνη απάντηση που μπορούν να καταλάβουν οι τούρκοι δεν είναι ούτε διπλωματική, ούτε ειρηνική.

Πρέπει να χορτάσουν από τορπίλες και νεκροσακούλες και τότε θα δικαιωθεί για άλλη μιά φορά ο Αρχιστράτηγος που έλεγε... «Οι τούρκοι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου , σου δείχνουν τα πισινά τους, κι όταν τους δείχνεις τα πισινά σου, σου δείχνουν τα μπροστινά τους»

Δείτε και την δέυτερη φωτογραφία...