Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιγυπτιακά Rafale & drones των ΗΑΕ σφυροκοπούν τουρκικές βάσεις στην Λιβύη... LNA: «Θα καταστραφούν όλοι οι τουρκικοί στόχοι»

Κλιμάκωση των βομβαρδισμών στην Λιβύη με αιγυπτιακά Rafale, drones των ΗΑΕ να σφυροκοπούν τουρκικές βάσεις σε όλη την χώρα αναγκάζοντας ...


Κλιμάκωση των βομβαρδισμών στην Λιβύη με αιγυπτιακά Rafale, drones των ΗΑΕ να σφυροκοπούν τουρκικές βάσεις σε όλη την χώρα αναγκάζοντας το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας να διατάξει την άμεση μεταφορά των τραυματιών και των νεκρών πίσω στην Αγκυρα.




Ταυτόχρονα Ρώσοι τεχνικοί έσπευσαν στην Λιβύη για να στηρίξουν τις δυνάμεις του Στρατάρχη.

Πριν λίγο ο Διοικητής των Επιχειρήσεων του Χ.Χαφτάρ, στρατηγός Mabrouk al-Ghazawi, ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να εξολοθρευτεί και ο τελευταίος εχθρικός τουρκικός στόχος σε αέρα, θάλλασα ή στεριά, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από την χώρα!7

"Χτυπάμε παντού σε όλη την χώρα τουρκικές θέσεις και υποδομές κατά μήκος των γραμμών επιχειρήσεων από την πόλη της Σίρτης μέχρι την πόλη Zuwara στα δυτικά" ανέφερε χαρακτηριστικά.


Μετά τους σαρωτικούς βομβαρδισμούς που δέχτηκαν οι τουρκικές θέσεις στο αεροδρόμιο Mitiga, ένα ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος An-74 με κωδικό 74A 5ACCA προσγειώθηκε στις 3:10 τοπική ώρα για να παραλάβει νεκρούς και τραυματίες Τούρκους κάτι που είχε παραδεχτεί και ο εκπρόσωπος του LNA νωρίτερα.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε 50 λεπτά αργότερα, στις 4:00 am τοπική ώρα έμφορτο με μεγάλο αριθμό ασθενοφόρων. Αργότερα το ίδιο αεροσκάφος εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στον τουρκικό εναέριο χώρο στις 6:35 am τοπική ώρα.