Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΑΠΟ ΤOYΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ… ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΡΗΤΑ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΕΣ!

Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την Πατρίδα, με τους εξ Ανατολών εχθρούς μας να ετοιμάζονται, βρήκε ευκαιρία το κουκουέ το κόμμα σου...


Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την Πατρίδα, με τους εξ Ανατολών εχθρούς μας να ετοιμάζονται, βρήκε ευκαιρία το κουκουέ το κόμμα σου λαέ, να κάνει επίθεση στην ΕΛΔΥΚ! Συνεχίζοντας ότι ακριβώς έκανε διαχρονικά, τασσόμενο μόνο με τα δικά του συμφέροντα και όχι με τα συμφέροντα του Έθνους. Οι κουκουέδες λοιπόν κάνουν επίθεση στην ΕΛΔΥΚ, διότι ανακάλυψε ότι κυκλοφορεί ημερολόγιο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έκδοσης 2019, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ρητά του Χίτλερ και του Γκαίμπελς!




Όπως λέει ο Περισσός «αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε άλλα ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος» και «η κυβέρνηση οφείλει να αποσύρει το ημερολόγιο και να πάρει μέτρα για να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον». Μάλιστα αναφέρουν: «… Πρόκειται για προσπάθεια που στόχο έχει να αλλοιώσει τα ναζιστικά-δολοφονικά χαρακτηριστικά τους, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και να δηλητηριάσει τη συνείδηση της στρατευμένης νεολαίας.

Οι ναζιστές-εγκληματίες είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση του λαού μας. Έχουν μπει στα σκουπίδια της ιστορίας, για τα εγκλήματα που έκαναν σε βάρος του λαού μας και άλλων λαών την περίοδο της ναζιστικής κατοχής και είναι απαράδεκτη κάθε προσπάθεια προβολής τους. Ο λαός έδωσε ηρωικές μάχες ενάντια στους ναζιστές και τους ντόπιους συνεργάτες του, με χιλιάδες νεκρούς στην Εαμική Αντίσταση. Η κυβέρνηση πρέπει τώρα να αποσύρει από τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων το συγκεκριμένο ημερολόγιο-ατζέντα και να μην επιτρέψει στο εξής την εμφάνιση ανάλογων φαινομένων, με σαφή στόχο τον εξαγνισμό των ναζιστών, αλλά και των απογόνων τους, με όποια μορφή και τρόπο εμφανίζονται, αυτά τα εγκληματικά αποβράσματα, όπως η Χρυσή Αυγή».

Να ενημερώσουμε τον Περισσό και τα ορφανά του Στάλιν ότι είναι καιρός να πάψουν να βλέπουν οράματα ναζιστικής υστερίας! Ο πόλεμος τέλειωσε και ο Χίτλερ πέθανε. Εκτός και αν πιστεύουν ότι ζει παρέα με τον Έλβις Πρίσλεϊ… Και να μην μπλέκουν τον Στρατό ΜΑΣ στο παραλήρημά τους!

Εφημερίδα «Στόχος»