Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Χτύπημα στην τουρκία... Ο LNA κατέστρεψε τουρκικό UCAV και αποθήκες στην Τρίπολη – Γαλλία-ΗΑΕ-Αίγυπτος ετοιμάζουν «φουλ» επίθεση

Φουντώνει καθημερινά ο πόλεμος στο λιβυκό έδαφος, ενδεικτικό των τεραστίων συμφερόντων τα οποία διακυβεύονται εκεί με την μορφή των τερα...



Φουντώνει καθημερινά ο πόλεμος στο λιβυκό έδαφος, ενδεικτικό των τεραστίων συμφερόντων τα οποία διακυβεύονται εκεί με την μορφή των τεραστίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε έδαφος και λιβυκή ΑΟΖ, εν μέσω ενός αβέβαιου κλίματος παγκοσμίως.






Σήμερα το πρωί στο πλαίσιο επιθετικών επιχειρήσεων του αποκαλούμενου εθνικού στρατού της Λιβύης (LNA), με επικεφαλής τον στρατηγό Χαλίφα Χάφταρ, αεροσκάφη των δυνάμεών του κατέστρεψαν ένα ακόμη τουρκικό μη επανδρωμένο όχημα τύπου Bayraktar TB2 UCAV στο αεροδρόμιο Μίτιγκα της Τρίπολης.

«Μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του LNA πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στην αεροπορική βάση της Μίτιγκα, καταστρέφοντας ένα τουρκικό drone στο στρατιωτικό τμήμα της βάσης, μαζί με αποθήκες και άλλες υποδομές των Τούρκων», ανέφερε η υπηρεσία πληροφοριών του LNA σε ανακοίνωση στο Facebook.