Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ...;;; Το Independent Arabia μεταδίδει πως Σαουδαραβικά μαχητικά βομβάρδισαν Ιρανικές δυνάμεις στη Συρία...!!!

Πολεμικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας λέγεται ότι συμμετείχαν σε αεροπορική επιδρομή με στόχο ιρανικές δυνάμ...


Πολεμικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας λέγεται ότι συμμετείχαν σε αεροπορική επιδρομή με στόχο ιρανικές δυνάμεις στη Συρία, μεταδίδει η ιστοσελίδα Independent Arabia. Σαουδάραβας αξιωματούχος το διαψεύδει.

Η πηγή, που μίλησε στην ιστοσελίδα υπό τον όρο της ανωνυμίας, ανέφερε ότι σαουδαραβικά μαχητικά, μεταξύ άλλων, βομβάρδισαν εγκαταστάσεις και θέσεις ιρανικής πολιτοφυλακής στην πόλη Αλ Μπουκαμάλ, στην ανατολική Συρία κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.




«Ο αεροπορικός βομβαρδισμός κατέστρεψε αποθήκες, εκτοξευτές ρουκετών και βάσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών, που η Σαουδική Αραβία θεωρούσε ότι το Ιράν θα χρησιμοποιούσε για να επιτεθεί σε σαουδαραβικούς στόχους μετά την επίθεση στην Aramco».

Είχαν προηγηθεί αναφορές ότι αγνώστου ταυτότητας ντρονς πέταξαν πάνω από την Αλ Μπουκαμάλ και σε γειτονικές περιοχές που ελέγχονται από τις ιρανικές δυνάμεις και μισθοφορικές παραστρατιωτικές μονάδες που πρόσκεινται στο Ιράν και έχουν αναπτυχθεί σε αυτή την περιοχή της ανατολικής Συρίας.

Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε, σύμφωνα με την αραβική ιστοσελίδα, ότι ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ εκτός από το Ισλαμικό Κράτος βομβαρδίζει και θέσεις της Δύναμης Κουντς (λεγεώνα των ξένων των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης) και άλλες παραστρατιωτικές μονάδες που τελούν υπό ιρανική διοίκηση.

Ωστόσο, Σαουδάραβας αξιωματούχος διέψευσε κάθε δημοσίευμα που αναφέρεται σε συμμετοχή της χώρας του σε αεροπορικές επιδρομές κατά ιρανικών δυνάμεων στη Συρία.