Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με λοστούς και Μαχαίρια... Αιματηρή συμπλοκή σε hot spot μεταναστών στη Λάρισα

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν ...


Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Λάρισας

Ο υπερπληθυσμός στον πολύπαθο προσφυγικό καταυλισμό στο Κουτσόχερο χωριό του δήμου Κοιλάδας στη Λάρισα, όπου έχει καταγγελθεί ακόμη και βιασμό 5χρονου παιδιού (!) προκαλεί καθημερινά εντάσεις και επεισόδια, όπως η αιματηρή συμπλοκή που έγινε για άγνωστη αιτία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.




Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Λάρισας. Στο Κουτσόχερο, δίπλα στο ομώνυμο χωριό με λίγο πάνω από 300 κατοίκους, συνωστίζονται 1.436 πρόσφυγες και μετανάστες και κάθε τόσο χρειάζεται επέμβαση της Αστυνομίας.

Στις 3 Ιουνίου, η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Κιλελέρ ότι ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ομοεθνή του μέσα στο Κέντρο Φιλοξενίας. Το ανήλικο προσφυγόπουλο μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου βρέθηκαν ίχνη κακοποίησης, ο δράστης όμως δεν αποκαλύφθηκε.

Τα επεισόδια δεν λείπουν στο συγκεκριμένο Κέντρο Φιλοξενίας. Στις 18 Μαΐου, τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν σε έναν οικίσκο όπου διέμεναν τρεις πρόσφυγες και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο έναν 32χρονο από το Κονγκό, ενώ φέρονται να έκλεψαν χρήματα. Δυο ημέρες νωρίτερα, είχε διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 22χρονος πρόσφυγας με τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη που υπέστη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ομάδες Αφγανών και Σύρων προσφύγων είχαν συγκρουστεί και στις 9 Οκτωβρίου του 2018, με αποτέλεσμα επτά άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ πυρπόλησαν και τρία κοντέινερ.