Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΝΕ... Αιγαίο: «Μπαράζ» υπερπτήσεων από τουρκικά μαχητικά F-16

Χτύπησε ξανά η τουρκική Πολεμική Αεροπορία με «μπαράζ» υπερπτήσεων στο Αιγαίο, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσο...


Χτύπησε ξανά η τουρκική Πολεμική Αεροπορία με «μπαράζ» υπερπτήσεων στο Αιγαίο, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη Σύνοδο του ΟΗΕ.

Τα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας φαίνεται πως δεν αρκέστηκαν μόνο σε μια υπερπτήση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ζεύγος των τουρκικών F-16 προχώρησε σε διπλό «χτύπημα» σε νησιά του Αιγαίου.

Ειδικότερα, πηγές ενημέρωσης του OnAlert αναφέρουν ότι σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 14:29μ.μ, δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 πραγματοποίησαν υπερπτήση άνωθεν της νήσου Ρω στα 19.200 πόδια.

Στη συνέχεια τα δύο αυτά μαχητικά F16 πραγματοποίησαν νέα υπερπτήση, αυτή τη φορά άνωθεν της νήσου Μεγίστης στα 24.500 πόδια στις 14:38 μ.μ

Η έξαρση προκλητικότητας, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, από δύο τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν μετά από λίγα λεπτά και πιο συγκεκριμένα στις 14:43μ.μ, ακόμα μια υπερπτήση άνωθεν της νήσου Ρω στα 27.000 πόδια.