Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά... Οι Αμερικάνοι εξολόθρυσαν την ηγεσία των Ισλαμιστών στην Ιντίμπλ με CRUISE από τα καράβια τους στην Μεσόγειο!

Η αμερικανική κεντρική διοίκηση U.S. Central Command με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις επιθέσεις σήμερα το πρωί κατά βάσης της τρομοκρατική...


Η αμερικανική κεντρική διοίκηση U.S. Central Command με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις επιθέσεις σήμερα το πρωί κατά βάσης της τρομοκρατικής οργάνωσης Hurras Al-Deen η οποία αναφέρεται από το Πεντάγωνο ως AQ-S (al-Qaeda-Syria) λέγοντας πως η οργάνωση απειλούσε :αμερικανούς πολίτες και συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή.






Πυραυλική επίθεση με βλήματα cruise σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην επαρχία της Ιντλίμπ της Συρίας, τελευταίο προπύργιο των ισλαμιστών ανταρτών στην Συρία.

Σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν τουλάχιστον 40 εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, οι περισσότεροι ξένοι σκοτώθηκαν από την επιδρομή η οποία εκδηλώθηκε κατά βάσης της οργάνωσης Hurras Al-Deen. η οποία είχε συνεργαστεί με τις τουρκικές δυνάμεις, στα βόρεια της πόλης Ιντλίμπ.