Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έπαιζα με αυτοκινητάκια, μολαταύτα βγήκα αδερφάρα»...!!! Τι να κράξουμε εμείς αφού ΚΡΑΖΕΤΑΙ μόνος του...

Από το πρωί έχει ξεκινήσει θέμα με την λίστα παιχνιδιών των παιδιών στο νηπιαγωγείο ότι είναι σεξιστική και άλλα τέτοια... ωραία. Φυσι...


Από το πρωί έχει ξεκινήσει θέμα με την λίστα παιχνιδιών των παιδιών στο νηπιαγωγείο ότι είναι σεξιστική και άλλα τέτοια... ωραία.

Φυσικά έλαβε θέση επ'αυτού και ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι ομοφυλόφιλος.




Αυτή τη φορά, ο συγγραφέας, με αφορμή τη λίστα νηπιαγωγείου που έγινε viral και καλεί τα αγόρια να φέρουν ό,τι παιχνίδι θέλουν και τα κορίτσια κουζινικά και λούτρινα, θυμάται τα δικά του παιχνίδια.

Ο Αύγουστος Κορτώ, μάλιστα, χαρακτηρίζει «αηδία» τη λίστα. Το σχόλιό του, όπως και οι περισσότερες αναρτήσεις του, συγκέντρωσε πάνω από 16.000 likes.

Η ανάρτηση του Αύγουστου ΚορτώΜε αφορμή την αηδία του νηπιαγωγείου που κυκλοφορεί - όπου τα αγοράκια φέρνουν Ο,ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και τα κοριτσάκια πρέπει να 'ρθουν εξοπλισμένα με κουζινικά, μπουγαδόσκοινα και βουρτσάκια χέστρας - έχω να καταθέσω την εξής απλή καίτοι συντριπτική περίπτωση πανωλεθρίας των (πάντα φαιδρών, πάντα τυραννικών κι αποτυχημένων) έμφυλων στερεοτύπων.

Όταν ήμουν μικράκι, το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν ο κούκλος Skeletor, κι έπειτα τα αυτοκινητάκια μου, οι πλαστικοί δεινόσαυροι, και μια φωσφοριζέ μπάλα από καρότσα Ντάτσουν. Διάβαζα με λύσσα το 4 Τροχοί του μπαμπά μου, μάζευα αυτοκόλλητα Μουντιάλ σαν παρλιακό, και το ίνδαλμά μου ήταν ο τεράστιος γείτονάς μας (Καλαμαριώτης γαρ) Νίκος Γκάλης.

ΚΑΙ ΜΟΛΑΤΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ