Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... Βανδάλισαν το Ελληνικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη...

Σε βανδαλισμούς στο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, προχώρησαν άγνωστοι, όπως αναφέρει η εφημερίδα της ομογένειας,...


Σε βανδαλισμούς στο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, προχώρησαν άγνωστοι, όπως αναφέρει η εφημερίδα της ομογένειας, «Εθνικός Κήρυξ»






Σύμφωνα με την εφημερίδα, άγνωστοι πήγαν μπροστά από την πλακέτα που αναγράφει «Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη», δεξιά της εισόδου του κτιρίου και πάνω σε τοίχο, ψεκάζοντας την με σπρέι. Μάλιστα, με κόκκινη μπογιά σχημάτισαν το γράμμα «Α» μέσα σε κύκλο, το γνωστό «αλφάδι» που είναι το σύμβολο των αναρχικών.

Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι δεν έγιναν αντιληπτοί την ώρα που προκάλεσαν τους βανδαλισμούς στο κτίριο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε μεγάλο κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης (Το κτίριο βρίσκεται στην 79η Λεωφόρο, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, κοντά στην 5η Λεωφόρο).

Οπως προέκυψε από τις κάμερες ασφαλείας, η πράξη έγινε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα) και στις κάμερες φαίνονται δύο άτομα με καλυμμένα πρόσωπα να προχωρούν στην πράξη αυτή. Το ένα από αυτά φέρεται να είναι γυναίκα, η οποία φορούσε καπαρντίνα.