Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ... Συμβολική επίσκεψη Στεφανή σε Ρόδο και Καστελόριζο

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρόδο, επισκέφθηκε αρχικά το...


Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρόδο, επισκέφθηκε αρχικά το Στρατηγείο της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ).




Ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Μεραρχίας και απηύθυνε ομιλία στο προσωπικό του Επιτελείου και στους Διοικητές των Μονάδων του Σχηματισμού.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το Καστελόριζο, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 76ης Επετείου Απελευθέρωσης του νησιού.

Ακολούθως, ο ΥΦΕΘΑ πραγματοποίησε επισκέψεις στην ΤΠΚ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ», στην έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης και στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Στρογγύλη και Ρω, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της Κυράς της Ρω.

Τον ΥΦΕΘΑ συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.