Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ κατάλαβαν ότι ΕΚΒΙΑΖΕΙ...;;; Γερμανικός τύπος : «Ο Ερντογάν θέλει ακόμη περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη»

Μετά από την δήλωσή του ΠτΔ “Θα ανοίξουμε τις πύλες στους πρόσφυγες”, ο γερμανικός τύπος σχολίασε γράφοντας πως “Η τουρκική οικονομία βρίσκ...


Μετά από την δήλωσή του ΠτΔ “Θα ανοίξουμε τις πύλες στους πρόσφυγες”, ο γερμανικός τύπος σχολίασε γράφοντας πως “Η τουρκική οικονομία βρίσκεται σε πτώση και ο ΠτΔ Ερντογάν θέλει ακόμη περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη”.
…….



Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung γράφει ” O ΠτΔ της Τουρκίας έχει δύο προβλήματα. Ο λαός δεν υποστηρίζει με την ίδια αποφασιστικότητα τους Σύριους πρόσφυγες πολέμου όπως πριν από μερικά χρόνια, ενώ και η τουρκική οικονομία βρίσκεται σε πτώση. Για αυτό το λόγο θέλει δύο πράγματα. Ακόμη περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη και μία “ασφαλή περιοχή” για να εγκαταστήσει τους πρόσφυγες στην βόρεια Συρία. Στο παρασκήνιο των απειλών βρίσκεται η πρόθεση να αφήσει τους πρόσφυγες προς την Ευρώπη. Αφήνοντας στην άκρη την ειρωνεία της εργαλειοποίησης από μία καθεστωτική διακυβέρνηση για πολιτικούς σκοπούς εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, η πορεία των πραγμάτων δείχνει ότι η συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, ήταν απλά μια προσωρινή λύση”.

FAZ : Η Ευρώπη που έκανε τον Ερντογάν φύλακα εισόδου, βρίσκεται τώρα εκβιαζομενη

“Οι Ευρωπαίοι αφού έκαναν πριν από τρία χρόνια φύλακα στα νότια σύνορά τους τον Ερντογάν, δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για το θέμα της Συρίας. Το τι συμβαίνει στην χώρα με τον εμφύλιο πόλεμο και πόσοι άνθρωποι από εκεί φεύγουν συζητούνταν σε κάθε πρωτεύουσα,αλλά στις Βρυξέλλες στο Βερολίνο και στο Παρίσι δεν συζητήθηκε. Με αυτό τον τρόπο η Ευρώπη έφτασε σε σημείο να μπορούν να την εκβιάζουν”
……
https://www.artigercek.com