Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ: Επιτέθηκαν με σφυριά σε γραφεία τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Σταυρούπολη

Σε γραφεία τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκαν με τα ξημερώματα της 27η Αυγούστου αντιεξουσιαστές, όπως αναφέρουν σε σχετική ...


Σε γραφεία τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκαν με τα ξημερώματα της 27η Αυγούστου αντιεξουσιαστές, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση – ανάληψη ευθύνης σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η επίθεση έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις που εκκενώθηκαν στα Εξάρχεια στις 26 Αυγούστου.






Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Tα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου, έγινε επίθεση με σφυρία στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Σταυρούπολης της Νέας Δημοκρατίας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις που δέχθηκαν επίθεση από το κράτος.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το πρωί της 26ης Αυγούστου εκκένωσε 4 καταλήψεις στα εξάρχεια με την ταυτόχρονη προσαγωγή 143 προσφύγων και το ξεσπίτωμα τους από τις καταλήψεις στέγης, μια επιχείρηση που βάδιζε στα χνάρια των κατασταλτικών κινήσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Οι επιχειρήσεις αυτές είχαν εξαγγελθεί εδώ και καιρό από τα επιτελεία του κράτους σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τον αναρχικό χώρο.

Ως αναρχικοί/ες και ελευθεριακοί/ες κομμουνιστές/τριες θα υπαρασπιστούμε τις καταλήψεις μας με κάθε κόστος