Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...!!! Ισχυρές Πολεμικές Μονάδες των Κούρων ετοιμάζονται και θα μεταφέρουμ ΟΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μέσα στα Αστικά Κέντρα...!! Αβάσταχτος Ανορθόδοξος Πόλεμος...

Νέες άσχημες εξελίξεις έρχονται για την Τουρκία από την αποκάλυψη σχεδίου «χειμερινού» αστικού πολέμου του ΡΚΚ, το οποίο αποκαλύπτει ο τύπο...


Νέες άσχημες εξελίξεις έρχονται για την Τουρκία από την αποκάλυψη σχεδίου «χειμερινού» αστικού πολέμου του ΡΚΚ, το οποίο αποκαλύπτει ο τύπος της γειτονικής χώρας φέρνωντας κυριολεκτικά «κόλαση» εντός των μεγάλων πόλεων, ειδικά της Κων/πολης και της Σμύρνης, τις οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Κούρδοι μαχητές.

Μιλάμε για το χειρότερο είδος πολέμου, ενώ οι παράμετροι και τα απόνερα αυτών των αστικών επιχειρήσεων θα επηρεάσουν και την στάση της Άγκυρας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.




Συγκεκριμένα η τουρκική αστυνομία ανακαλύπτει συνεχώς δίκτυα «τρομοκρατών» Κούρδων όπως τους ονομάζει, τα οποία συνδέονται και με Σύρους Κούρδους, οι οποίοι συνδράμουν δυναμικά στους ομοεθνείς τους στο τουρκικό έδαφος.

Σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών «στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εσωτερικής ασφάλειας» στην περιφέρεια του Ντιγιαρμπακίρ, η στρατοχωροφυλακή ανακάλυψε δίκτυο «τρομοκρατών» και συνέλαβε 3 Κούρδους μαζί με τα όπλα τους.

Στην κοινή επιχείρηση που διεξήχθη από την διοίκηση της στρατοχωροφυλακής και της διεύθυνσης ασφαλείας της επαρχίας Artuklu του Mardin και Batman, εξουδετερώθηκε δίκτυο που ονομάζονταν «adlı Azad gösteren» (υπεύθυνοι για την περιοχή Savur) και λειτουργούσε στην συγκεκριμένη επαρχία Mardin.

Στο πλαίσιο άλλων επιχειρήσεων εσωτερικής ασφάλειας στις αγροτικές περιοχές Ömerli και Savur του Mardin, είχαμε εκτεταμένες επιχειρήσεις, ενώ επιθετικά ελικόπτερα ATAK χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον εξουδετέροντας 4 Κούρδους σε 2 ημέρες .

Σε δήλωση του κυβερνήτη του Mardin και των διοικητικών στελεχών της τουρκικής στρατοχωροφυλακής της περιοχής Artuklu Elmabahçe, αποκαλύφθηκε άλλο δίκτυο με την ονομασία «Azad».

Οι Τούρκοι αστυνομικοί βρήκαν «πυροβόλα όπλα, 5 φυλλάδια, 145 φυσίγγια, κιάλια, φορητό ραδιόφωνο, χειροβομβίδες, 1500 δολάρια, ρουχισμό, 2 ηλεκτρικούς διακόπτες, μπαταρίες, ραδιόφωνο, και φωνητικό καταγραφέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τουρκικού τύπου πάντα, πολλά μέλη του PKK ετοιμάζονται πυρετωδώς για την λεγόμενη Πολιτική Άμυνα της οργάνωσης. Μιλάμε για το προσωπικό ενός ολόκληρου «μυστικού στρατού», το οποίο ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες της ηγεσίας της οργάνωσης εντός των τουρκικών πόλεων.


Τα μέλη αυτά αποτελούν «πυρήνες εν υπνώσει», ενώ σημειώνεται ότι δεν έχουν κανένα ποινικό μητρώο και συνεχίζουν κανονικά την συνήθη καθημερινή τους ζωή, μέχρι να έρθει η διαταγή από το Όρος Καντίλ, για την ανάληψη δράσης εκ μέρους της ομάδας που ανήκουν.

«Η χειμερινή δομή του PKK» ετοιμάζει επιχειρήσεις εντός του τουρκικού εδάφους αναφέρει το δημοσίευμα.

«Οι χειμερινοί μήνες πλησιάζουν και η τρομοκρατική οργάνωση του PKK ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί με δυναμική, ενώ έχουμε και έντονη δράση σε αστικά καταφύγια και σπήλαια τα οποία ανήκουν στην αυτονομιστική οργάνωση», συνεχίζει η αναφορά της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Στο πλαίσιο αυτό η Τουρκία έχει ενεργοποιήσει την ΠΑ, μονάδες ελικοπτέρων, ειδικές δυνάμεις και κάθε διαθέσιμο μέσο, ενδεικτικό του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει.




Υπάρχει πιστοποιημένα πλέον σύμφωνα και με τους ίδιους τους Τούρκους, ένα τεράστιο «τρομοκρατικό σχέδιο» των Κούρδων του ΡΚΚ σε σημαντικές υποδομές της χώρας, με επιθέσεις κατά δασών με φωτιές, αλλά και δολιοφθορές κατά εργοστασίων, αποθηκών και λιμενικών εγκαταστάσεων, οι οποίες έχουν θέσει εδώ και μήνες σε συναγερμό τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Το PKK φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για την δολιοφθορά που πραγματοποιήθηκε σε 9 επαρχίες, ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη. Το «Ενωμένο Επαναστατικό Κίνημα των Λαών» (HBDH), του οποίου η κύρια ραχοκοκαλιά είναι το PKK, έχει υλοποιήσει σχεδόν 20 τρομοκρατικές ενέργειες, γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες.

Επισημαίνουμε ότι εντός του αστικού περιβάλλοντος και τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα χάνουν την αξία τους.

Στην πολεμική τέχνη και επιστήμη κυριαρχεί το αξίωμα πως η ισχύς κάθε οπλικού συστήματος δεν είναι απόλυτη, αλλά σχετική και λαμβάνει υπόψη το γεωγραφικό περιβάλλον που θα κληθεί να χρησιμοποιηθεί.

Στο κόσμο μας αναπτύσσεται μία νέα γεωγραφική πραγματικότητα που αφορά την δημιουργία μεγάλων πόλεων.

Μιλάμε για αστικά συγκροτήματα τα οποία ενοποιούνται μεταξύ τους, δημιουργώντας απέραντους χώρους, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν ακόμη και το μεγαλύτερο στρατό του κόσμου.