Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά η Αλεξία» λέει ο κατηγορούμενος

Πέντε μήνες πέρασαν από την τραγωδία στις Θεσπιές στη Θήβα, όταν η 8χρονη Αλεξία, ανήμερα του Πάσχα, έπεφτε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού...


Πέντε μήνες πέρασαν από την τραγωδία στις Θεσπιές στη Θήβα, όταν η 8χρονη Αλεξία, ανήμερα του Πάσχα, έπεφτε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της έχοντας χτυπηθεί από «αδέσποτη» σφαίρα.





Ο 54χρονος πατέρας τριών παιδιών που είχε πυροβολήσει στον αέρα την ώρα του γλεντιού έλυσε τη σιωπή του μέσω του δικηγόρου του και δήλωσε συντετριμμένος για ο,τι συνέβη στη μικρή Αλεξία.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Δεν μπορώ… Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου;». Αυτά είναι τα λόγια του 54χρονου, τα οποία μετέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης μιλώντας στο Star.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η κόρη του, η οποία επαναλάμβανε στη δικαστική αίθουσα την πρόθεση της οικογένειά της να σταθεί στην 8χρονη Αλεξία.

«Ο πατέρας μου είναι συγκλονισμένος. Δεν πάει ούτε μέχρι το μπαλκόνι. Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε αυτό το παιδάκι».

Την ίδια στιγμή η οικογένεια της Αλεξίας ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Τα έξοδα για την αποθεραπεία της είναι τεράστια και οι γονείς δεν μπορούν να τα καλύψουν. Έχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του παιδιού τους…