Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Λουτράκι! Οι καπνοί έχουν πνίξει ολόκληρη την Κορινθία.

Συνεχίζονται οι μάχες με τις φλόγες στα Γεράνεια. Επιχειρούν και πάλι τα εναέρια μέσα. Στο κόκκινο έξι περιφέρειες για κίνδυνο πυρκαγιάς...


Συνεχίζονται οι μάχες με τις φλόγες στα Γεράνεια. Επιχειρούν και πάλι τα εναέρια μέσα. Στο κόκκινο έξι περιφέρειες για κίνδυνο πυρκαγιάς την Κυριακή.




Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στο Λουτράκι. Η φωτιά ξεκίνησε από τον Άγιο Φανούριο και πολύ γρήγορα, λόγω και των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, επεκτάθηκε στα Γεράνεια.

Η Φωτιά είναι ορατή από όλη την Κορινθία ενώ η στάχτη έχει φτάσει μέχρι την Βόχα. Λόγω της κρίσιμης κατάστασης στο Λουτράκι κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του Όσιου Παταπίου, του Προφήτη Ηλία καιτου Αγίου Γεράσιμου. Έτσι και έγινε αρχικά μεμονωμένα και στην συνέχεια με Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κορινθίας.

169 πυροσβέστες δίνουν τη μάχη από το έδαφος - Χθες Σάββατο εκκενώθηκαν δύο μοναστήρια και απομακρύνθηκαν συνολικά 50 άνθρωποι

Δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού προκειμένου να τεθεί η φωτιά υπό ελεγχο.