Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... Οι κούρδοι ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ Τον Ταξίαρχο διοικητή των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων του Μαρντίν

Όπως μεταδίδουν τα τούρκικα ΜΜΕ, o Ταξίαρχος διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων του Μαρντίν Τουφάν Κανσούβα σκοτώθηκε από κουρδικά πυρά. Πρό...


Όπως μεταδίδουν τα τούρκικα ΜΜΕ, o Ταξίαρχος διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων του Μαρντίν Τουφάν Κανσούβα σκοτώθηκε από κουρδικά πυρά. Πρόκειται για Τούρκο αξιωματικό που είχε διακριθεί στον πόλεμο με τους Κούρδους του PKK.






Ο Ταξίαρχος στον βαθμό διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων του Μαρντίν τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Το Μαρντίν, στη νοτιοανατολική Τουρκία είναι μία περιοχή, στην οποία η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική και μαίνονται οι συγκρούσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα καθαιρέθηκαν τρεις δήμαρχοι που είχαν εκλεγεί με το φιλοκουρδικό κόμμα (HDP), ένας εκ των οποίων ήταν αυτός του Μαρντίν, ο Αχμέντ Τουρκ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προηγούμενα 24ωρα, καταγράφηκε στην περιοχή επίθεση Κούρδων σε τουρκική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών σκοτώθηκε ένα Τούρκος στρατιώτης και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.