Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η λύση στα προβλήματα του γάμου είναι… μια ακόμη σύζυγος» λέει γυναίκα υποψήφια βουελυτής στα ΗΑΕ...!!

Πρόταση από γυναίκα-υποψήφια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) που προκαλεί αντιδράσεις : ¨ Το πρόβλημα της έλλειψης στέγης επιλύεται με...


Πρόταση από γυναίκα-υποψήφια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) που προκαλεί αντιδράσεις : ¨ Το πρόβλημα της έλλειψης στέγης επιλύεται με την πολυγαμία¨




Γυναίκα πολιτικός που είναι υποψήφια για την συμβουλευτική βουλή στα ΗΑΕ, προκάλεσε αντιδράσεις με την καμπάνια της με την οποία υποστηρίζει πως ¨ Το πρόβλημα της έλλειψης στέγης επιλύεται με την πολυγαμία¨

Η Κχαβλά Ελ Αλί που είναι μια από τους 495 υποψήφιους για τις εκλογές που θα γίνουν για τις 20 θέσεις της Ομοσπονδιακής Εθνικής Βουλής, προκάλεσε αντιδράσεις με την καμπάνια της.

Η Κχαβλά Ελ Αλί που άρχισε την προεκλογική της καμπάνια την Κυριακή, δίπλα στην φωτογραφία της έγραψε το σύνθημα ¨Ναι στην πολυγαμία για την κοινωνία στην οποία δεν έχουν μείνει σπίτια¨. Οι αφίσες αναρτήθηκαν σε κάθε μέρος της πόλης Σαρικά την οποία ελπίζει να εκπροσωπήσει η Ελ Αλί.

Υποψήφια βουλευτής : ¨Η λύση στα προβλήματα του γάμου είναι... μια ακόμη σύζυγος !

Αντιδράσεις προκάλεσε η χρήση της λέξης ¨unussa¨ που υπάρχει στην αφίσα και με την οποία χαρακτηρίζονται οι ανύπαντρες γυναίκες. Η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για τα ¨στεγνά και άχρηστα πράγματα¨.

​Η υποψήφια είναι και η ίδια ανύπαντρη και η δήλωση της αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως η πολυγαμία είναι ένα θέμα που πρέπει να εξετασθεί σοβαρά.

……………

Η ίδια λέει πως παντρεμένες φίλες της, της περιγράφουν τα προβλήματα, για τα οποία όπως υποστηρίζει ¨η πλειοψηφία τους θα μπορούσε να λυθεί με μια ακόμη σύζυγο¨.

Η Ελ Αλί είπε πως περιμένει να πάρει μεγάλο ποσοστό ψήφων από τους άντρες και από ¨τις έξυπνες γυναίκες¨.

Στα ΗΑΕ το ποινικό δίκαιο στηρίζεται στην σαρία και η πολυγαμία είναι νόμιμη. Οι μουσουλμάνοι μπορούν να πάρουν 4 συζύγους.

https://tr.sputniknews.com