Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζει να εργάζεται ο Μπαγκλαντεσιανός χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού του λούνα παρκ - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου που στοίχισε τη ζωή στη 14χρονη συνεχίζει να εργάζεται κανονικά. ...


Ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου που στοίχισε τη ζωή στη 14χρονη συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.




Η πραγματογνωμοσύνη στο ‘χαλί’ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Η εισαγγελία Βόλου θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για το τραγικό δυστύχημα. Πρώτα όμως θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών. Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιήσουν έλεγχο στο μοιραίο παιχνίδι, το οποίο παραμένει στον Αλμυρό Βόλου, οι τρεις πραγματογνώμονες που ορίστηκαν έπειτα από εισαγγελική εντολή αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος της ιδιοκτήτριας.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ο χειριστής από το Μπαγκλαντές οργώνει την επαρχία με το λούνα παρκ. Την Πέμπτη ήταν στην εμποροπανήγυρη της Ελασσόνας, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως συνεχίζει κανονικά να εργάζεται, αλλά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

“Συνεχίζει κανονικότατα και δουλεύει. Συνεχίζουν τη δραστηριότητα τους. Τις επόμενες μέρες θα πάνε σε διάφορες περιοχές. Τον έχει στιγματίσει. Εμένα μου τηλεφωνεί τρεις, τέσσερις, πέντε φορές ημερησίως. Αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα και εγώ τον εμψυχώνω”, δήλωσε ο δικηγόρος του χειριστή, κ. Χρήστος Νάστος.