Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ στην Καλαμάτα: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι του παππού του

Το άτυχο σκυλάκι τον αναγνώρισε και του έκανε χαρές, αλλά εκείνος άρχισε να το μαχαιρώνει τραυματίζοντάς το τουλάχιστον δέκα φορές Με το μ...


Το άτυχο σκυλάκι τον αναγνώρισε και του έκανε χαρές, αλλά εκείνος άρχισε να το μαχαιρώνει τραυματίζοντάς το τουλάχιστον δέκα φορές
Με το μυαλό «θολωμένο» από τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ξέσπασε με πρωτοφανή μανία στο μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του ένας νεαρός, ο οποίος το τραυμάτισε βαριά με μαχαίρι και στην συνέχεια προσπάθησε να το κάψει ζωντανό.





Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι των δυο ηλικιωμένων στην Καλαμάτα, όπου τρύπωσε ο 27χρονος την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν. Το άτυχο σκυλάκι τον αναγνώρισε και του έκανε χαρές, αλλά εκείνος άρχισε να το μαχαιρώνει τραυματίζοντάς το τουλάχιστον δέκα φορές. Και ενώ το άτυχο ζωάκι ούρλιαζε από τον πόνο, το περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και προσπάθησε να του βάλει φωτιά!

Για καλή τύχη του μικρού σκύλου, ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου ξύπνησαν και ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς στους οποίους τον κατήγγειλαν οι ηλικιωμένοι. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για κακοποίηση ζώου συντροφιάς και έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.