Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ενας χρόνος από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου -«Ντου» του Ρουβίκωνα, πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, με πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...


Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, με πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.





Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Justice For Zak/Zackie και της ανοιχτής συνέλευσης για τον Ζακ/τη Zackie.. Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η προσυγκέντρωση είναι στις 2μμ στη Γλάδστωνος, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα, και ενημέρωση – συζήτηση στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Ζακ Κωστόπουλος έπεσε νεκρός στο κέντρο της Αθήνας στις 21 Σεπτεμβρίου, σε μια υπόθεση που αρχικά φάνηκε να ξεκινά από μια απόπειρα ληστείας κοσμηματοπωλείου, γεγονός που αμφισβητείται πλέον από τους δικηγόρους και την οικογένειά του θανόντος. Οι εικόνες του ακτιβιστή στο πεζοδρόμιο με τα σπασμένα γυαλιά, ο ξυλοδαρμός του από δύο ανθρώπους, αλλά και ο τρόπος που οι αστυνομικοί χειρίστηκαν την υπόθεση προκάλεσαν ερωτηματικά και αντιδράσεις.