Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο καιρός σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα

Καιρός: Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή, παρότι από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα η ορα...


Καιρός: Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή, παρότι από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα η ορατότητα θα είναι περιορισμένη σε αρκετές περιοχές.







Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 2 έως 23 βαθμούς, στη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 27 βαθμούς, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 15 έως 29, στην κεντρική Ελλάδα από 7 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 25.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, ενώ τοπικά θα είναι σχεδόν θυελλώδεις, με προοδευτική εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο, παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 5 έως 6 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Όσον αφορά την Αττική, αναμένονται ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, και στα ανατολικά 7 μποφόρ, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 17 έως 26 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη, τέλος, αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ψύχρα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς, αλλά περιφερειακά οι ελάχιστες θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερες.