Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λήστεψαν βουλευτή την ώρα που προσπαθούσε να βρει ταξί στο Σύνταγμα (φωτο)

Θύμα ληστείας έπεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς. Σύμφωνα με πληροφορίε...


Θύμα ληστείας έπεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, το απόγευμα της Παρασκευής, τη στιγμή που ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ετοιμαζόταν -από την πλατεία Συντάγματος- να πάρει ταξί, προκειμένου να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο και να πετάξει προς Θεσσαλονίκη, δέχθηκε επίθεση από άντρα που του πέταξε σπρέι στην πίσω μεριά του σακακιού του.




Στη συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να του βγάλει το σακάκι, προκειμένου δήθεν να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος, προφανώς ο συνεργός, προσπάθησε να του αποσπάσει την τσάντα και τη βαλίτσα.

Οι δύο άγνωστοι κατόρθωσαν να κλέψουν την τσάντα του κ. Αβδελά, η οποία είχε μέσα προσωπικά έγγραφα μεταξύ άλλων, ενώ ο ίδιος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Όπως τονίζει ο ίδιος στη Voria, «την ώρα που πληγα να επιβιβαστώ στο ταξί έρχεται κάποιος και μου λέει ότι δήθεν το σακάκι μου λερώθηκε από ακαθαρσίες πουλιού, αφού με λέρωσε ο ίδιος με σπρέι και πήγε να μου το βγάλει για να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένα άλλο άτομο που τράβηξε την τσάντα που κρατούσα και εξαφανίστηκα».

Υποβλήθηκαν μηνύσεις από την πλευρά του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ενώ οι δύο δράστες παραμένουν εξαφανισμένοι.