Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ... Αυτή είναι η νέα κομπίνα με αυτοκίνητα από τη Βουλγαρία

«Φαντάσματα» χαρακτηρίζουν στελέχη της αγοράς τα οχήματα που έρχονται στη χώρα μας με προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας με σκοπό την πώλη...

bulgaria

«Φαντάσματα» χαρακτηρίζουν στελέχη της αγοράς τα οχήματα που έρχονται στη χώρα μας με προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας με σκοπό την πώλησή τους.

Μια νέα κομπίνα έχουν ανακαλύψει επιτήδειοι για να εισάγουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ για δασμούς ενώ παράλληλα να τα κυκλοφορούν ανασφάλιστα και παράνομα.






Ο λόγος για τα λεγόμενα αυτοκίνητα «φαντάσματα» που έχουν κατακλύσει σχεδόν όλη την Επικράτεια και κυρίως την επαρχία τα οποία εισέρχονται στην Ελλάδα κανονικά από την Βουλγαρία χωρίς να δηλώνονται στο Τελωνείο εισόδου και στη συνέχεια οι κάτοχοί τους αναζητούν τον υποψήφιο αγοραστή.

Ειδικότερα οι επιτήδειοι αγοράζουν τα αυτοκίνητα από τη γειτονική Βουλγαρία και στη συνέχεια εκδίδουν προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να μπορέσουν να μεταβούν στην Ελλάδα χωρίς το όχημα να δηλώνεται στη ελληνικό τελωνείο.

Κατόπιν περνούν από τα ελληνικά σύνορα και ενώ οι προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας έχουν ισχύ για μόλις 24 ώρες οι επιτήδειοι τα κυκλοφορούν κανονικά αλλά εντελώς παράνομα καθώς τα οχήματα είναι ανασφάλιστα και άκρως επικίνδυνα σε περίπτωση ατυχήματος.