Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Σαββατοκύριακο όγω ζέστης... ΠΑΡΤΕ και ΟΜΠΡΕΛΑ μαζί σας, αλλά όχι θαλάσσης...

Οι συνθήκες την Παρασκευή (27.9.2019) ήταν εξαιρετικές, λίγη συννεφιά είχαμε στην βόρεια Ελλάδα, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και στην Θ...


Οι συνθήκες την Παρασκευή (27.9.2019) ήταν εξαιρετικές, λίγη συννεφιά είχαμε στην βόρεια Ελλάδα, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη όπου σημειώθηκαν λίγες ασθενείς βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές, με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά και ανέμους βοριάδες 5 – 6 μποφόρ.




Σύμφωνα, όμως, με τον μετεωρολόγο Μιχάλη Σιούτα, ο οποίος μίλησε στο newsit.gr , το Σαββατοκύριακο (28 & 29.9.2019) ο καιρός θα είναι πολύ καλός σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια, αίθριος και αρκετά ζεστός με τις θερμοκρασίες περίπου στους 5 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για ένα ζεστό Σαββατοκύριακο με αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ λίγη συννεφιά περιμένουμε στα ηπειρωτικά με κάποιες ασθενείς βροχές κυρίως στα νότια ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο είναι πιθανό αλλά σε ορεινές περιοχές και μεμονωμένα φαινόμενα.

Οι άνεμοι βοριάδες, στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά μέχρι τα 5 – 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 13 – 29 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, στα κεντρικά και νότια από 15 – 30, στις νησιωτικές περιοχές 18 – 29.

Την Κυριακή (29.9.2019) πολύ καλές καιρικές συνθήκες, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και έτσι στα ηπειρωτικά οι τιμές θα φτάσουν 30 – 31 βαθμούς. Οι άνεμοι παραμένουν ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα πελάγια δεν ξεπερνούν τα 5 μποφόρ κυρίως από βόρειες διευθύνσεις και γενικά οι συνθήκες που θα επικρατήσουν είναι πολύ καλές με αίθριο καιρό χωρίς βροχές, παρόμοιες συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.