Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ... Μεγαλώνουν το παιδί τους χωρίς να αποκαλύπτουν το φύλο του για να αποφύγουν την... «προκατάληψη»...!!!

Ζευγάρι στη Βρετανία δηλώνει πως δεν αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού του στους φίλους και τους συγγενείς, για να το προστατέψει από «μη ...


Ζευγάρι στη Βρετανία δηλώνει πως δεν αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού του στους φίλους και τους συγγενείς, για να το προστατέψει από «μη συνειδητή προκατάληψη».






Η 38χρονη Hobbit Humphrey και ο 35χρονος Jake England-Johns, όπως γράφει η New York Post,μεγαλώνουν το παιδί τους ονόματι Anoush, ηλικίας 17 μηνών, ως «ουδέτερου φύλου», φορώντας του εναλλάξ αγορίστικα και κοριτσίστικα ρούχα.

«Μεγάλο μέρος της προκατάληψης φύλου είναι ασυνείδητο» σχολίασε η Humphrey. «Όταν έμεινα έγκυος συζητήσαμε για το πώς θα περιορίζαμε την ασυνείδητη προκατάληψη. Και καταλήξαμε στο ότι ο μόνος τρόπος είναι να μην πούμε το φύλο του».

Η απόφαση του ζευγαριού να μην αποκαλύψει το φύλο του παιδιού αφορούσε και τα πιο στενά μέλη της οικογένειας. Ένας από τους παππούδες και τις γιαγιάδες έμαθε αν το εγγόνι του είναι αγόρι ή κορίτσι όταν το μωρό είχε γίνει 11 μηνών κι έτυχε να του αλλάξει την πάνα.

«Έχουμε συνηθίσει την αμηχανία του κόσμου όταν λέμε: "Δεν θα πούμε σε κανέναν το φύλο, δεν το λέμε σε κανέναν". Αφήνουμε χώρο για να είναι το παιδί μας απλώς ένα μωρό» προσθέτει ο England-Johns.