Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ: Αυτή η εικόνα δεν δείχνει «λαθρομετανάστη» στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με μια εικόνα που κυκλοφορεί στο ελληνικό διαδίκτυο, ένας “λαθρομετανάστης” φωτογραφήθηκε να κάνει τη σωματική του ανάγκη δημόσι...


Σύμφωνα με μια εικόνα που κυκλοφορεί στο ελληνικό διαδίκτυο, ένας “λαθρομετανάστης” φωτογραφήθηκε να κάνει τη σωματική του ανάγκη δημόσια στο Κολωνάκι. Όμως η φωτογραφία δεν λήφθηκε στην χώρα μας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες με τον ισχυρισμό ότι απεικονίζει αλλοδαπό να αφοδεύει, όπως για παράδειγμα στην Ιταλία, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με το Pagella Politica, διότι η εικόνα προέρχεται από τις ΗΠΑ.

Η φωτογραφία προέρχεται από ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2017 στο Instagram και από τον περασμένο Ιανουάριο στο Youtube.

Στην αρχική πηγή, που είναι το βίντεο στο Instagram, διαβάζουμε στην περιγραφή πως έχει τραβηχτεί στην Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.


Από την προφορά των ομιλούντων στο βίντεο, καταλαβαίνουμε πως δεν προέρχεται ούτε από την Ιταλία, ούτε από την Ελλάδα, αλλά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός πως στην εικόνα βλέπουμε έναν αλλοδαπό να αφοδεύει στο Κολωνάκι, καταρρίπτεται.  ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES