Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ... Διαμαρτυρία φεμινιστριών ΥΠΕΡ του χιτζάμπ στις πισίνες της Γαλλίας...!!!!

Διαμαρτυρία στη Γαλλία υπέρ του χιτζαμπ στις πισίνες: Θα κάνουμε μπάνιο θα κάνουμε μπάνιο θα κάνουμε μπάνιο με μπουρκίνι Διαμαρτυρίες γίν...


Διαμαρτυρία στη Γαλλία υπέρ του χιτζαμπ στις πισίνες: Θα κάνουμε μπάνιο θα κάνουμε μπάνιο θα κάνουμε μπάνιο με μπουρκίνι

Διαμαρτυρίες γίνονται στη Γαλλία για να επιτρέπεται στις γυναίκες να εισέρχονται στις πισίνες με χιτζάμπ.







Στην Γαλλία όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος στην πισίνες παρά μόνο με μαγιό, μία ομάδα γυναικών που φορούσαν μπουρκίνι μπήκαν σε πισίνα στο Παρίσι, με στήριξη από μία ομάδα φεμινιστριών. Λόγω της διαμαρτυρίας έκλεισε η πισίνα.

Με πρωτοβουλία από μία ομάδα φεμινιστριών, εγινε διαμαρτυρία στην οποία γυναίκες που φορούσαν μπουρκίνι, παραβιάζοντας την απαγόρευση μπήκαν στην πισίνα. Στην διαμαρτυρία στην οποία είχαν αφίσα που έγραφαν “οι πισίνες είναι για όλους, σταματήστε την ισλαμοφοβία” , γυναίκες που φορούσαν μπικίνι μπήκαν στην πισίνα θέτοντας υπό κλοιό προστασία στις γυναίκες που φορούσαν μπουρκίνι.

Η εκπρόσωπος της ομάδας είπε πως στόχος της διαμαρτυρίας ήταν να διασφαλιστεί η πρόσβαση στις πισίνες των μουσουλμάνων γυναικών που φοράνε χιτζάμπ.
Η ομάδα τραγουδούσε το “θα κάνουμε μπάνιο, θα κάνουμε μπάνιο. Ακόμη κι αν δεν θέλουν και ρατσιστές θα κάνουμε μπάνιο” ενώ λόγω της διαμαρτυρίας έκλεισε η πισίνα.
…….