Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ...!!! Μια σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης λέει το υπουργείο Υγείας... Τι έγινε το νεκρό μωρο...;;;

Πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για δεύτερο νεκρό αλλά δεν υπάρχει σορός. Σύμφωνα μ...


Πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για δεύτερο νεκρό αλλά δεν υπάρχει σορός. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας νεκρή είναι μια γυναίκα. Ηρεμία σήμερα στον καταυλισμό μετά την τραγωδία.

Μέλος των Γιατρών του Κόσμου αναφέρει ότι αγνοούνται και τα δύο παιδιά της γυναίκας που κάηκε




Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη όσον αφορά στον απολογισμό από τα χθεσινά εκτεταμένα επεισόδια στη Μόρια. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος νεκρός και πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη και μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Λένε οι ίδιες πηγές ότι υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για δεύτερο νεκρό αλλά οι αρχές δεν έχουν βρει την σορό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Θεόδωρο Νούτσια στα χέρια τους έχει παραδοθεί μόνο μια σορός.

Το υπουργείο Υγείας σε επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης συνολικά εννέα άνδρες, έξι γυναίκες και δύο παιδιά, εκ των οποίων ένα βρέφος. «Η πλειονότητα των τραυματιών έχει ορθοπεδικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο εντός των προσεχών ημερών. Επίσης, μεταφέρθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας, το οποίο βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το ΕΚΑΒ παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε νωρίτερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου μίλησε για μια νεκρή γυναίκα.