Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ... «Να γίνει καταγραφή Πολεμικού Υλικού ΣΕ ΟΛΑ τα Στρατόπεδα»... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ κι άλλες «απώλειες»...!!!

ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡ...


ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!






Σε γενικό συναγερμό βρίσκονται αστυνομία και στρατός μετά την εξαφάνιση μεγάλου όγκου στρατιωτικού υλικού από μονάδα του Ναυτικού στη Λέρο.

Η κλοπή πολεμικού υλικού στη Λέρο σήμανε συναγερμό στο ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak.gr εστάλη σήμα με προτεραιότητα τα «επικίνδυνα» στρατόπεδα να γίνει αμέσως καταγραφή του πολεμικού υλικού για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και αλλού κλοπές ή… περίεργες εξαφανίσεις πολεμικού υλικού.

Από την άλλη υψηλή διαβάθμιση, έλαβε η υπόθεση της κλοπής στρατιωτικού υλικού από τη Λέρο. Ήδη στο νησί έχει καταφθάσει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συμμετάσχουν στην έρευνα για την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων.