Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ... και ησύχασαν και τα γουρουνόπουλα... Συνεργάτες του Καραμανλή διαψεύδουν ότι αποχωρεί από την πολιτική

Διαψεύδει μέσω συνεργατών του, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την πολιτική, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. ...


Διαψεύδει μέσω συνεργατών του, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την πολιτική, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.




Όπως αναφέρει το news247.gr ο Κώστας Καραμανλής, όχι μόνο δεν αποχωρεί από την πολιτική, αλλά ξεκινά και σειρά δημόσιων παρεμβάσεων, που θα ξεκινήσουν με την ομιλία του στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της, στη Θεσσλονίκη στις 27 Οκτωβρίου, στην οποία θα παρευρεθεί και ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ο Κώστας Καραμανλής θα συνεχίσει τις ομιλίες στο Πανεπιστήμιο Φλέτσερ στη Βοστώνη, όπου είναι και η έδρα του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και στο LSI και το Πανεπιστήμιο City στο Λονδίνο.

Σε κάποιες απ’ αυτές τις παρεμβάσεις του ο πρώην πρωθυπουργός θα υπερασπιστεί το έργο των κυβερνήσεών του, δίνοντας απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και εντός Κοινοβουλίου, πράγμα που απέφευγε συστηματικά τα τελευταία χρόνια.