Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εμπαινε να γεννήσει, όταν της ανακοίνωσαν ότι ο σύντροφός της σκοτώθηκε σε τροχαίο...!!!

Μια συγκλονιστική τραγωδία αποκαλύπτεται από το θανατηφόρο τροχαίο στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στο οποίο ένας 21χρονος και ένας 26χρονος, ...


Μια συγκλονιστική τραγωδία αποκαλύπτεται από το θανατηφόρο τροχαίο στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στο οποίο ένας 21χρονος και ένας 26χρονος, έχασαν τη ζωή τους μετά από πρόσκρουση σε κολόνα.

Οπως αναφέρει το δελτίο του Star, ο 21χρονος οδηγός, είχε βγει με τον συνεπιβάτη του προκειμένου να τον κεράσει ένα ποτό, επειδή η σύντροφός του βρισκόταν στο μαιευτήριο, προκειμένου να φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί! Η σύντροφός του ήταν ετοιμόγεννη και είχε μπει στο μαιευτήριο για προγραμματισμένο τοκετό, όταν έμαθε ότι ο άνθρωπός της είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο.




Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Ολυμπιονίκου Καρυπίδη, στην περιοχή της Πολίχνης, με τον 21χρονο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, να χάνει τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού και αφού χτύπησε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, καρφώθηκε σε κολώνα. Ο συνεπιβάτης του σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», όπου μετέπειτα υπέκυψε στα τραύματά του.
Αδερφός της συντρόφου του οδηγού: Δεν μπορεί να το πιστέψει

Εν τω μεταξύ, ο αδερφός της εγκύου συντρόφου του άτυχου οδηγού, δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ότι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Οτι και να πω, η ίδια ξέρει πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτήν. Είναι σε χάλια κατάσταση. Δε μπορούμε να το χωνέψουμε, πόσο μάλλον αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

«Βγήκε να το γιορτάσει, να κεράσει τον φίλο του, δεν ξέρω τι έγινε. Μάθαμε ότι η ταχύτητα ήταν πάρα πολύ μεγάλη, 170 χιλιόμετρα με μηχανή, μάλλον έπεσαν εδώ, δεν φορούσαν κράνος» σχολίασε μία κάτοικος της περιοχής που έγινε το δυστύχημα.