Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... Μητέρα κρατούσε το παιδί της σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου για δύο χρόνια - Το βρήκαν τυχαία

Αποτελεί ένα από τα πιο σοκαριστικά περιστατικά παιδικής κακοποίησης της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρώπη. Η συγκεκριμένη υπόθεση είδε τ...


Αποτελεί ένα από τα πιο σοκαριστικά περιστατικά παιδικής κακοποίησης της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρώπη. Η συγκεκριμένη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το 2013 στην περιοχή του Τερασόν της Γαλλίας όπου μια μητέρα κρατούσε για σχεδόν 2 χρόνια το παιδί της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της.






Η Ρόζα Μαρία Ντα Κρουζ μάνα 3 ακόμα παιδιών είχε γεννήσει μυστικά το 4 της παιδί του οποίου την ύπαρξη έκρυβε από όλους. Και αυτό δεν ήταν αρκετό αφού αποφάσισε να το "μεγαλώσει" σχεδόν σε ομηρία κρυμμένο μέσα σε ένα πορτμπαγκάζ.

Για καλή τύχη του παιδιού της η υπόθεση ανακαλύφθηκε όταν πραγματοποίησε μια επίσκεψη σε ένα συνεργείο αυτοκίνητων. Ο θόρυβος από το πορτμπαγκάζ ανησύχησε τον μηχανικό που το άνοιξε για να αντικρίσει ένα μωρό σε άσχημη κατάσταση υποσιτισμένο και βρώμικο.

Μάλιστα σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί θα μπορούσε να είχε πεθάνει από ασφυξία και είναι απορίας άξιο πως κατάφερε να επιβιώσει.

Η γυναίκα συνελήφθη και καταδικάστηκε για παιδική κακοποίηση σε 2 χρόνια φυλάκισης.