Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε «καβάτζα» στο Ηράκλειο - Συμμετείχε και ανήλικος!

flashnewsΣυνελήφθησαν πέντε άνδρες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο. Κατασχέθηκαν περισσότερα από 280 γραμμάρια κ...


flashnewsΣυνελήφθησαν πέντε άνδρες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο.


Κατασχέθηκαν περισσότερα από 280 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό.




Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πέντε άνδρες ηλικίας από 16 έως 45 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών εντοπίστηκε ο 18χρονος κατά το χρόνο που προμήθευε με ποσότητα κάνναβης τους δύο από τους ημεδαπούς, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Στη συνέχεια εντοπίστηκαν ο 24χρονος και ο 45χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε στους ίδιους και σε οικία την οποία χρησιμοποιούν με τον 18χρονο, για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 281,7 γραμμάρια κάνναβης σε έξι συσκευασίες, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.