Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον - Γιατί επιστρατεύτηκαν ένοπλοι αστυνομικοί

Συναγερμός έχει σημάνει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την ασφάλεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον εξα...


Συναγερμός έχει σημάνει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την ασφάλεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον εξαιτίας του προγραμματισμένου ταξιδιού τους στο Πακιστάν το φθινόπωρο, σύμφωνα με τη Daily Mail.





Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα ένοπλοι αστυνομικοί πρόκειται να ταξιδέψουν στο Πακιστάν για να αξιολογήσουν τους ενδεχόμενους κινδύνους καθώς η προγραμματισμένη περιοδεία του πριγκιπικού ζευγαριού στη συγκεκριμένη χώρα θεωρείται υψηλού ρίσκου.

“Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι με ένοπλους αστυνομικούς είναι προβλεπόμενοι σε τέτοια ταξίδια”, ανέφερε ανώτερη πηγή και πρόσθεσε:

“Θα υπάρχει πάρα πολύς κόσμος και οι ευκαιρίες για να πάει κάτι στραβά θα είναι πολλές”.

Στο βρετανικό δημοσίευμα σημειώνεται ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι Ταλιμπάν ή μέλη του Ισλαμικού Κράτους έχουν καταφέρει να αποφύγουν τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας και να πραγματοποιήσουν επίθεση, αναφέροντας τη δολοφονία της πρώην Πρωθυπουργού του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο από βομβιστή αυτοκτονίας το 2007.

Τα μέρη που θα επισκεφτεί το πριγκιπικό ζευγάρι δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο πιστεύεται ότι δεν θα αποκλίνουν από εκείνα που περιλαμβάνονταν στο ταξίδι που πραγματοποίησαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα το 2006.

Η Daily Mail αναφέρει ότι εκπρόσωποι από το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: ΡΑ