Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Ισλαμιστές από θάλασσα... Οι Κεμαλιστές από Στεριά! Νέα πρόκληση από την Λύκαινα Ακσενέρ για... ανεξάρτητη Δυτική Θράκη!

Η «Γαλάζια Πατρίδα» του Ρ.Τ.Ερντογάν έχει και χερσαία εκδοχή καθώς χθες το βράδυ, τα δεκανίκια του, αρχικά η πρόεδρος του κόμματος «Καλό...


Η «Γαλάζια Πατρίδα» του Ρ.Τ.Ερντογάν έχει και χερσαία εκδοχή καθώς χθες το βράδυ, τα δεκανίκια του, αρχικά η πρόεδρος του κόμματος «Καλό Κόμμα», Μεράλ Ακσενέρ, και στην συνέχεια μέλη και οπαδοί της πανηγύριζαν για την "Τουρκική Δημοκρατία Δυτικής Θράκης".




Ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Ευτυχής επέτειος από την ίδρυση του #TurkTurkyaTurkCumhuriyeti, το οποίο δημιουργήσαμε πριν από 106 χρόνια.

Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να δηλώσω τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στον θείο μου Χασάν Τάσκιν Αργούν, ο οποίος είναι ένας από τους ιδρυτές της Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης».

Την σκυτάλη των προκλήσεων πήρε και ο αντιπρόεδρος του «Καλού Κόμματος», καθηγητής του πανεπιστημίου Gazi και διευθυντής του ινστιτούτου «21st Century Turkey Institute», Ümit Özdağ με την προκλητική ανάρτηση στο δικό του λογαριασμό, της σημαίας της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Απέναντι σε αυτές τις ευθείες και θρασύταες τουρκικές προκλήσεις η ελλαδίτικη πλευρά των ΔΕΙΛΩΝ ποιτικάντηδων απαντάει με γυκανάλατες δηλώσεις που αποθρασύνουν περισσότερο τους τούρκους...