Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακυρώθηκε η συνάντηση Τραμπ - Μητσοτάκη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ!

Δεν θα γίνει η συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Αφορμή βεβαίως οι κατα...


Δεν θα γίνει η συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Αφορμή βεβαίως οι καταιγιστικές εξελίξεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Άγνωστο αν και πότε θα γίνει η συνάντηση.




Μετά τις ραγδαίες εσωτερικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, με το αίτημα των Δημοκρατικών για την καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ, και τις αλλαγές στο πρόγραμμα του αμερικανού προέδρου, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ανακοίνωσε απόψε ότι θα ξεκινήσει έρευνα με το ερώτημα της καθαίρεσης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο ηγέτες επρόκειτο να συναντηθούν στις 18.30 ώρα Νέας Υόρκης (σ.σ. 01:30 τα ξημερώματα Τετάρτης ώρα Ελλάδας).

Το ρεπορτάζ έλεγε πως στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, οι δύο ηγέτες θα είχαν την ευκαιρία να επαναβεβαιώσουν τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών καθώς και να συζητήσουν για τη συνεχιζόμενη διαδικασία εμβάθυνσης των εξαιρετικών διμερών -πολιτικών και οικονομικών- σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλα αυτά όμως παίρνουν αναβολή μετά τις πραγματικά καταιγιστικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν και κατά πόσο θα γίνει κάποια στιγμή η αναβληθείσα -πλέον- συνάντηση…