Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βράβευση ομογενούς για τη δωρεά αυτοκινήτου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενα καινούργιο όχημα μάρκας FORD τύπου 4Χ4 που θα καλύψει τις ανάγκες του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς δώρισε η κ. Αθανασία Παπούλια- Παρ...


Ενα καινούργιο όχημα μάρκας FORD τύπου 4Χ4 που θα καλύψει τις ανάγκες του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς δώρισε η κ. Αθανασία Παπούλια- Παρνέλλι.

Σήμερα το μεσημέρι, σε ειδική τελετή βραβεύτηκε για τη δωρεά της αυτή από την Αστυνομία.




Η εκδήλωση περιλάμβανε αγιασμό και εκδήλωση στο β’ όροφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κατά την οποίο ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Βασίλης Καραϊσκος απένειμε στην κ. Παπούλια -Παρνέλλι μία πλακέτα, ενώ ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς Γιώργος Κατσιντέλιας της δώρισε μία εικόνα της Παναγίας Σε δηλώσεις της η κ. Αθανασία Παπούλια – Παρνέλλι επεσήμανε:

«Επρεπε να κάνω το σωστό. Να βοηθήσω το χωριό μου και την Ελλάδα. Το χωριό μου είναι η Ζαγορά Πηλίου. Μένω Αμερική έχω 52 χρόνια εκεί, αλλά έρχομαι στην Ελλάδα τρείς -τέσσερις φορές το χρόνο. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Δεν γνωρίζω την Αστυνομία, αλλά πήγα να τους ευχαριστήσω για κάτι και είδα ότι τους έλειπε το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά βοηθάνε το κράτος και έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτούς. Και στην Αμερική βοηθάνε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική συγκεντρώνουν χρήματα κάνουν δωρεές».

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Καραϊσκος τόνισε: «Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για τη Διεύθυνσή μας. Η κ. Παπούλια Παρνέλλι μας δώρισε ένα αυτοκίνητο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς. Είναι ένα καινούργιο αυτοκίνητο πολύ λειτουργικό. Οπότε οι συνάδελφοι θα μπορούν να κινούνται με ασφάλεια εκεί και να είναι δίπλα στον πολίτη.Την ευχαριστώ από καρδιάς μεταφέρω και τις ευχαριστίες του Γενικού. Ο Α.Σ. Ζαγοράς με αυτό. έχει τώρα δύο αυτοκίνητα αλλά αυτό το ένα αυτοκίνητο κάνει για δέκα. Ο δήμαρχος Ζαγοράς Πατής Κουτσάφτης σε δηλώσεις του επεσήμανε:




«Η δωρεά της κ. Παρνέλλι του αυτοκινήτου στο Α.Σ. Ζαγοράς είναι πάρα πολύ μεγάλης σημασίας γιατί έχουμε τεράστια ανάγκη από ένα τέτοιο εξοπλισμό για να μπορούν και οι άνθρωποι να έχουν καλύτερη αστυνόμευση και υπηρεσία. Το δεύτερο πολύ πιο σημαντικό είναι ότι ξυπνάει το παρελθόν του χώρου. Στη Ζαγορά υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που ξενιτευτήκαν έβγαλαν κάποια χρήματα και όλοι δημιουργήσαν αυτό που ξέρουμε σαν Ζαγορά: Εκκλησίες, δρόμους, βιβλιοθήκες. Σε συνέχεια της παράδοσης της Ζαγοράς έρχεται ένας χορηγός ή ευεργέτης αυτό είναι υπόδειγμα παράδειγμα για όλους σήμερα».