Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άνοιξαν το ψάρι και βρήκαν μέσα ένα… τέρας!

daynightΔεν μπορείς να πιστέψεις στα μάτια σου! Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα θρίλερ ίσως θα ήταν καλό να μην δείτε το παρακάτω βίν...


daynightΔεν μπορείς να πιστέψεις στα μάτια σου!

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα θρίλερ ίσως θα ήταν καλό να μην δείτε το παρακάτω βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ένα… «εξωγήινο τέρας»!






Οι λήψεις μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κοντά στην Φλόριντα, όπου ένα είδος σκουμπριού -πιο γνωστό ως Wahoo- αποτελεί τρομερή ψαριά κάθε άνθρωπο που ασχολείται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το ψάρεμα.

Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως, σε αυτήν την περίπτωση, την παράσταση έκλεψε ένα «σκουλήκι» χωρίς μάτια, χωρίς βράγχια και χωρίς αυτιά που μοιάζει βγαλμένο από κάποιο εφιαλτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ο ψαράς δείχνει στην κάμερα το πλάσμα που βρήκε ζωντανό στο στομάχι του ψαριού.

Το βίντεο προκάλεσε εντύπωση και… αηδία αφού πραγματικά αυτό το πλάσμα μοιάζει τελείως ξένο και απόκοσμο.Φυσικά, επειδή η επιστήμη έχει απάντηση για τα πάντα, όπως αποκαλύφθηκε τελικά πρόκειται για ένα συνηθισμένο είδος παράσιτου που καταφέρνει να επιζεί μέσα στο στομάχι των ψαριών αποκτώντας παράλληλα ανησυχητικές διαστάσεις!