Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραμπ για την υπόθεση Μπάιντεν: Η μεγαλύτερη απάτη στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ

Ο Τραμπ χαρακτήρισε την υπόθεση Μπάιντεν ως τη μεγαλύτερη απάτη στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ. «Αυτό που γίνεται τώρα είναι η μεγαλύτερη α...



Ο Τραμπ χαρακτήρισε την υπόθεση Μπάιντεν ως τη μεγαλύτερη απάτη στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ. «Αυτό που γίνεται τώρα είναι η μεγαλύτερη απάτη στην αμερικανική πολιτική ιστορία», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Απευθυνόμενος στους πολίτες, συμπλήρωσε: «Οι Δημοκρατικοί θέλουν να σας πάρουν τα όπλα σας, την υγειονομική περίθαλψή σας, την ψήφο σας, την ελευθερία σας, τους δικαστές σας, θέλουν να σας πάρουν τα πάντα».

«Είναι πολύ απλό. Προσπαθούν να σταματήσουν εμένα, διότι μάχομαι για σας. Και δεν θα το αφήσω να συμβεί ποτέ αυτό», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Την προηγούμενη εβδομάδα οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων ξεκίνησαν έρευνα που ενδέχεται να οδηγήσει στην παραπομπή του προέδρου στη δικαιοσύνη.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι η τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολόντιμιρ Ζελένσκι. Σε αυτή, ο Αμερικανός τον πίεσε να ξεκινήσει στην Ουκρανία εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του Τζο Μπάιντεν.