Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν φαντάζεστε πού αλλού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αφρό ξυρίσματος

O αφρός ξυρίσματος δεν είναι μόνο για να βοηθάει στο ξύρισμα, αλλά μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και για να αφαιρέσετε δύσκολους λεκέδες....


O αφρός ξυρίσματος δεν είναι μόνο για να βοηθάει στο ξύρισμα, αλλά μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και για να αφαιρέσετε δύσκολους λεκέδες.


Χάρη στην αφρώδη φύση του κλασσικού αφρού ξυρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε επίμονους λεκέδες. Από καφέ μέχρι λεκέδες στο χαλί. Και επειδή είναι εξαιρετικός για να αφαιρείτε το makeup που έχει μείνει στον λαιμό της μπλούζας, προμηθευτείτε τον σε ταξιδιωτική συσκευασία (δηλαδή σε μικρό και εύχρηστο μπουκάλι) και να τον βάλετε στην τσάντα σας έτσι ώστε να τον έχετε πάντα μαζί σας.

Όταν παρουσιαστεί κάποιος λεκές, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγο αφρό πάνω του. Επιμείνετε μέχρι να δείτε ότι το ύφασμα τον έχει απορροφήσει και αφήστε τον να κάτσει για μισή περίπου ώρα. Μόλις περάσουν 30 λεπτά θα διαπιστώσετε πως ο λεκές είναι τόσο «μαλακός» που μπορείτε απλώς να τον σκουπίσετε και να φύγει (ή έστω να τον τρίψετε λίγο).

Μήπως είστε αντιμέτωποι με κάποιον πραγματικά δύσκολο λεκέ πάνω σε κάποιο ιδιαίτερα απορροφητικό υλικό; Κανένα πρόβλημα. Αφήστε τον αφρό να μείνει πάνω στο ύφασμα για μία νύχτα και προσπαθήστε να αφαιρέσετε τον λεκέ την επόμενη μέρα.

Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για την αποτελεσματικότητα του αφρού ξυρίσματος πάνω στους λεκέδες, μάθετε το εξής: είναι εξαιρετικά χρήσιμος για να αφαιρέσετε ακόμα και πολύ σκληρούς λεκέδες, όπως πχ από ντομάτα, μέσα σε λίγα λεπτά.

Πηγή πληροφοριών: spirossoulis.com