Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Καρτέρι θανάτου» και όχι τυχαίο περιστατικό οι πυροβολισμοί έξω από το «Κάραβελ» - Ο δράστης κατηγορεί το θύμα ότι τού σκότωσε τον σκύλο

Σε προσωπικές διαφορές οφείλεται- εν τέλει- το χθεσινό πρωτοφανές επεισόδιο με πυροβολισμούς στην λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου, σε ώρα αι...


Σε προσωπικές διαφορές οφείλεται- εν τέλει- το χθεσινό πρωτοφανές επεισόδιο με πυροβολισμούς στην λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου, σε ώρα αιχμής (μετά τις 19.00 το απόγευμα), στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το γνωστό ξενοδοχείο «Κάραβελ».




Οι πρώτες πληροφορίες απέδωσαν το περιστατικό σε διαπληκτισμό ανάμεσα στον δράστη, οδηγό ΙΧ, και οδηγό τουριστικού λεωφορείου για την προτεραιότητα στο δρόμο, όμως στην συνέχεια διαπιστώθηκε πως οι δύο άνδρες έχουν διαφορές.

Το θύμα κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ο δράστης είναι πρώην συνάδελφός του, με τον οποίο είχε τσακωθεί παλαιότερα και ο οποίος τον κατηγορεί για τον θάνατο του σκύλου του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ο ένοπλος είχε σταθμεύσει το όχημά του και περίμενε το θύμα. Όταν είδε τον στόχο του να σταματά το λεωφορείο που οδηγούσε, περιμένοντας να παραλάβει τουρίστες, τον πλησίασε και πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Στην συνέχεια ο ένοπλος διέφυγε, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

TheCaller.gr