Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θαυμάσια Νέα από το Βέλγιο... Απαγορεύτηκε η σφαγή χαλαλ για να τρώνε οι μουσουλμάνοι...

Στην περιοχή Βαλωνια όπου ζουν κυρίως γαλλόφωνοι, τέθηκε χθες σε εφαρμογή η απόφαση η οποία απαγορεύει τη σφαγή ζώων αν δεν έχει προηγηθ...


Στην περιοχή Βαλωνια όπου ζουν κυρίως γαλλόφωνοι, τέθηκε χθες σε εφαρμογή η απόφαση η οποία απαγορεύει τη σφαγή ζώων αν δεν έχει προηγηθεί σοκ.

Η απόφαση που ψηφίστηκε το 2017 και με την δικαιολογία της “μη πρόκλησης πόνου” απαγορεύει την σφαγή προβάτων και αγελάδων χωρίς να έχει προηγηθεί σοκ, τέθηκε σε εφαρμογή από σήμερα.




Παρόμοια απόφαση τέθηκε σε εφαρμογή στην περιοχή της Φλάνδρας, ενώ λόγω έλλειψης υποδομών εφαρμόστηκε μόνο για τα μεγάλα ζώα.

Η απόφασης απαγόρευσης σφαγής ζώων χωρίς την εφαρμογή σοκ και χωρίς αναισθησία, που στο Ισλάμ ονομάζεται ως “χαλάλ” και στον εβραϊσμό ως “κοσέρ”, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κοινότητες μουσουλμάνων και Εβραίων στη χώρα.

Οι κοινότητες μουσουλμάνων και Εβραίων που αποτελούν το 6% του πληθυσμού του Βελγίου, υποστηρίζουν πως η απόφαση που απαγορεύει τη σφαγή ζώων χωρίς σοκ και χωρίς αναισθησία, περιορίζει τις θρησκευτικές ελευθερίες των δύο αυτών κοινοτήτων και αποτελεί ασέβεια προς αυτές.
………

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=14054

2/9/2019

Σχ : Στην χώρα μας υπάρχει μονάδα παραγωγής εσωρούχων, που ζήτησε από μουφτεια της χώρας μας πιστοποίηση χαλάλ για εσώρουχα! https://tourkikanea.gr