Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σουηδία: Νιγηριανός μετανάστης ράπερ προτρέπει τους μαύρους να πυροβολήσουν, να υποδουλώσουν και να σκοτώσουν τους λευκούς (BINTEO)

Ο Jesse Ekene Nweke Conable, ένας ράπερ που γεννήθηκε στη Νιγηρία, ο οποίος είναι γνωστός με το προσωνύμιο JCBUZ, κάλεσε ανοιχτά του...



Ο Jesse Ekene Nweke Conable, ένας ράπερ που γεννήθηκε στη Νιγηρία, ο οποίος είναι γνωστός με το προσωνύμιο JCBUZ, κάλεσε ανοιχτά τους ομοϊδεάτες του μαύρους να διαπράξουν βία κατά των λευκών σε μια ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

Ο Conable προωθεί τον ρατσισμό και παροτρύνει τους Αφρικανούς που ζουν στην Ευρώπη να σκοτώσουν τους λευκους, αναφέρει το Samhällsnytt.




«Αν κάποιος λευκός ή λευκό κορίτσι προσπαθεί να μιλήσει βρώμικα για σένα, πυροβόλησε τους!» είπε ο Conable σε μια κλειστή ομάδα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Samhällsnytt ο λογαριασμός Instagram Barasvarta («Μόνο μαύροι») είναι ανοιχτός μόνο στους μαύρους και ‘εχει αρκετές εκατοντάδες οπαδούς. Ο λογαριασμός διευθύνεται από τον Conable και έχει συνθήματα όπως «Black Power in Sweden» και «Fuck White People».

Σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύονται στη σελίδα, ο Νιγηριανός ράπερ της Νιγηρίας λέει: «Αδελφοί και αδελφές μου, μαύροι αδελφοί μου και αδελφές έχω ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς. Θέλω απλώς να σας πω σε όλους τους μαύρους αδελφούς και τις αδελφές μου εκεί έξω – είστε ξεχωριστοί και κανείς δεν είναι σαν εσάς. Συνεχίστε τον πόλεμο. Εμείς οι μαύροι θα επικρατήσουμε – θα γίνουμε νούμερο ένα – μια όμορφη μέρα θα γίνουμε νούμερο ένα – θα επκρατήσουμε των λευκών. Επειδή αυτοί οι λευκοί μας πήραν ως δούλους, πρέπει να τα πάρουμε ως δούλους και να τους χειριζόμαστε ακόμα χειρότερα ».

«Όπως και αυτοί οι λευκοί μας πήραν ως δούλους θα έπρεπε να τους πάρουμε ως σκλάβους και να τους αντιμετωπίσουμε ακόμα χειρότερα», λέει ο Conable.

«Θα πάρουμε τις σκύλες τους και θα πάρουμε τα χρήματά τους. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα είμαστε η καλύτερη ράτσα που υπήρξε ποτέ, «συνέχισε ο Conable. «Είμαστε Αφρικανοί πολεμιστές, δεν είναι στο επίπεδο μας. Αυτή είναι μόνο η αρχή, η μαύρη δύναμη. »

«Αυτή είναι μόνο η αρχή, αρχίζει μικρή, αλλά με πιστεύετε ότι θα μεγαλώσουμε και θα γίνουμε μεγαλύτεροι. Θα είμαστε η ισχυρότερη ομάδα στη Σουηδία – κανείς δεν θα τολμήσει να μας πειράξει. Απλά περιμένετε, θα είναι μια όμορφη μέρα. »

Ο Jesse Ekene Nweke Conable ή JCBUZ έχει σήμερα περίπου 280.000 συνδρομητές στους λογαριασμούς του στο YouTube.

Ο Νιγηριανός μετανάστης ήρθε για πρώτη φορά στη Σουηδία το 2008. Τώρα απολαμβάνει τη σουηδική υπηκοότητα και διατηρεί μια κατοικία στο Λουντ.