Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... Συγκλονιστική σύμπτωση: Κοριτσάκι γεννήθηκε στην επέτειο της 9/11, στις 9:11 το πρωί και ζύγιζε 9,11 λίβρες

Μία σύμπτωση που προκαλεί ρίγος, καταγράφηκε στο Τενεσί, ανήμερα της επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου. Μία Αμερικανίδα γέννησε ένα κοριτσάκ...


Μία σύμπτωση που προκαλεί ρίγος, καταγράφηκε στο Τενεσί, ανήμερα της επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου. Μία Αμερικανίδα γέννησε ένα κοριτσάκι, στις 9:11 το πρωί και το οποίο ζύγιζε λίβρες και 11 ουγγιές (σχεδόν 4 κιλά και 311 γραμμάρια), σύμφωνα με το BBC.

Η Christina Brown γεννήθηκε στο νοσοκομείο Methodist LeBonheur και η μητέρα της, Cametrione Moore-Brown, κάνει λόγο για μία "νέα ζωή μέσα στην καταστροφή".




Την ημέρα της γέννησής της πραγματοποιήθηκαν τελετές μνήμης στις ΗΠΑ για τη θλιβερή επέτειο των 18 ετών από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Christina ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και το ιατρικό προσωπικό μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου εντυπωσιάστηκε όταν καταγράφηκε η ώρα της γέννησης και το βάρος της νεογέννητης.

"Ακούσαμε τον γιατρό να ανακοινώνει την ώρα της γέννησής της και στη συνέχεια όταν ζύγισαν το παιδί ακούσαμε επιφωνήματα όταν όλοι συνειδητοποίησαν ότι η Christina ζύγιζε 9/11, γεννήθηκε στις 9:11, στις 9/11", είπε ο πατέρας της Justin Brown.

"Ήταν πράγματι υπέροχο, ειδικά το να βρίσκεις λίγη χαρά σε μια ημέρα τέτοιας τραγωδίας", πρόσθεσε.

Η επικεφαλής των νοσηλευτριών στο νοσοκομείο, παραδέχτηκε ότι μία τέτοια σύμπτωση είναι υπερβολικά σπάνια. "Εργάζομαι πάνω από 35 χρόνια εδώ και δεν έχω δει ποτέ μέχρι σήμερα την ημερομηνία γέννησης, την ώρα γέννησης και το βάρος του μωρού να έχουν τον ίδιο αριθμό", σχολίασε.

ΠΗΓΗ: BBC