Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ρομά... Της ζήτησε νερό και της έκλεψε τη βέρα και τα δαχτυλίδια Της ζήτησε νερό και της έκλεψε τη βέρα και τα δαχτυλίδια.... Η περιπέτεια μιας 83χρονης στη Λαμία

Μια ακόμη ληστεία σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι στη Λαμία με θύμα ηλικιωμένη και δράστη μια γυναίκα Ρομά, που παρίστανε τη ζητιάνα στις γειτο...


Μια ακόμη ληστεία σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι στη Λαμία με θύμα ηλικιωμένη και δράστη μια γυναίκα Ρομά, που παρίστανε τη ζητιάνα στις γειτονιές της πόλης.






Στις 4:00 το απόγευμα της Τετάρτης η νεαρή χτύπησε το κουδούνι σε μια ισόγεια μονοκατοικία που διαμένει μια 83χρονη.

Η ηλικιωμένη έκανε το λάθος να ανοίξει και η 18χρονη αρχικά της ζήτησε λίγο φαγητό και νερό. Όμως μόλις μπήκε μέσα στο σπίτι, ξεκίνησε ο εφιάλτης της 83χρονης.

Η νεαρή Ρομά έριξε κάτω τη γιαγιά και της άρπαξε από τα χέρια τη βέρα και τα δαχτυλίδια που φορούσε. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με την ηλικιωμένη να καλεί σε βοήθεια.

Ευτυχώς από το σημείο έτυχε να περνούν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που μόλις είδαν την 18χρονη να απομακρύνεται βιαστικά, υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει και την ακολούθησαν.

Εκείνη προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα κλοπιμαία, ωστόσο οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν και της πέρασαν χειροπέδες.

Η βέρα και τα δαχτυλίδια βρέθηκαν από τους αστυνομικούς πετάμενα στον δρόμο και επεστράφησαν στην ηλικιωμένη γυναίκα που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μέρα μεσημέρι δέχθηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ